Wedding

6 uur ons als duo op jullie bruiloft. Inclusief het nabewerken, editen en online gallery voor de gasten.


vanaf €2100

Deluxe Wedding

8 uur ons als duo op jullie bruiloft. Inclusief het nabewerken, editen en online gallery voor de gasten.


Vanaf €3000

Event

Ons als duo voor jouw event? Wij helpen je graag aan mooie content.


Neem contact op

Testimonials

Testimonials

“Het is ongekend hoe de zussen op elkaar zijn ingespeeld en hoe ze, zonder storend aanwezig te zijn, de prachtigste momenten weten te pakken. In het eindresultaat leek het net of ze de hele dag naast ons hadden gestaan.

Ze denken mee om alle momenten van de dag vast te leggen en rijden heen en weer tussen huis en de locaties. Heel erg bedankt Storysisters! We hopen dat nog heel veel mensen van jullie mogen genieten.”

FAQ

Zijn jullie ook te boeken voor destination weddings?

Zeker! Wij houden van reizen en leggen graag jullie dag in het buitenland van begin tot eind vast. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Kan ik mijn prints via jullie bestellen?

Hoe mooi is het om altijd aan je mooie dag te worden herinnerd aan de hand van een print in huis! Wij bestellen je favoriete foto graag voor je.

Kunnen jullie ook het trouwalbum verzorgen?

Uiteraard! We hebben een fijne leverancier waar we altijd onze albums bestellen. Geef het bij je aanvraag aan als je hier gebruik van wilt maken.

Hoe ver van tevoren moet ik jullie boeken?

Het liefst een halfjaar van tevoren, maar neem gerust contact met ons op als je wat later of eerder bent. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Wat kunnen jullie voor ondernemers betekenen?

Wij helpen ondernemers met het vastleggen van hun event of belangrijke activiteit. Dit kan bijvoorbeeld een lancering zijn, maar ook een meet & greet event, open dag, lezing, bedrijfsfeest of een ander memorabel moment.


Getting excited?