Wedding

6 uur ons als duo op jullie bruiloft. Inclusief het nabewerken, editen en online gallery voor de gasten.


vanaf €2100

Deluxe Wedding

8 uur ons als duo op jullie bruiloft. Inclusief het nabewerken, editen en online gallery voor de gasten.


Vanaf €3000

Event

Ons als duo voor jouw event? Wij helpen je graag aan mooie content.


Neem contact op

FAQ

Zijn jullie ook te boeken voor destination weddings?

Zeker! Wij houden van reizen en leggen graag jullie dag in het buitenland van begin tot eind vast. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Wat zijn jullie levertijden?

Een week na de bruiloft ontvang je van ons al een eerste preview van de foto's, zodat het nagenieten al snel kan beginnen! Binnen 4 weken ontvang je de rest van de foto's en de video ontvang je binnen 8 weken.

Hoe ver van tevoren moet ik jullie boeken?

Het liefst een halfjaar van tevoren, maar neem gerust contact met ons op als je wat later of eerder bent. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Kan ik mijn prints via jullie bestellen?

Hoe mooi is het om altijd aan je mooie dag te worden herinnerd aan de hand van een print in huis! Wij bestellen je favoriete foto graag voor je.

Kunnen jullie ook het trouwalbum verzorgen?

Uiteraard! We hebben een fijne leverancier waar we altijd onze albums bestellen. Wij maken een mooi ontwerp voor je, zodat je niet zelf uren aan het puzzelen bent. Deze bespreken we vervolgens en na eventuele aanpassingen bestellen we hem voor je!

Wat kunnen jullie voor ondernemers betekenen?

Wij helpen ondernemers met het vastleggen van hun event of belangrijke activiteit. Dit kan bijvoorbeeld een lancering zijn, maar ook een meet & greet event, open dag, lezing, bedrijfsfeest of een ander memorabel moment.

Editen jullie ook op locatie?

Dat doen we helaas niet. We vinden dat onze aandacht moet zijn bij het vangen van zoveel mogelijk momenten op het evenement zelf.

Wat is jullie stijl?

Wij houden van documentaire achtige beelden. Wij fotograferen en filmen zo natuurlijk mogelijk en zoeken de creativiteit in doorkijkjes en interactie tussen mensen. Zo lijkt het net alsof je er weer bent.

Testimonials

Testimonials

“Het is ongekend hoe de zussen op elkaar zijn ingespeeld en hoe ze, zonder storend aanwezig te zijn, de prachtigste momenten weten te pakken. In het eindresultaat leek het net of ze de hele dag naast ons hadden gestaan.

Ze denken mee om alle momenten van de dag vast te leggen en rijden heen en weer tussen huis en de locaties. Heel erg bedankt Storysisters! We hopen dat nog heel veel mensen van jullie mogen genieten.”


Getting excited?