Dit zijn wij.


Wij zijn Laura (rechts) en Michelle (links). Van jongs af aan zijn we met de fotorolletjes en camera's in de weer. Aangestoken door onze vader, fotograaf Peter van Geest.


Laura heeft, van nature én dankzij haar opleiding tot Interieuradviseur & Allround Styling, een knap gevoel voor styling en compositie in beeld. Zo maakt ze elke foto net even anders dan anders, maar wel met een fijne, warme sfeer. Michelle heeft een grote passie voor film en veel fotografie- en edit-ervaring. Hierdoor kan ze onze films tot een mooi lopend verhaal samen brengen.


We werken heerlijk samen, zorgen voor een fijne sfeer en werken handig met, en om elkaar heen. We inspireren elkaar en letten op zoveel mogelijk details tijdens het vastleggen. Zo vullen we elkaar perfect aan en missen we geen mooie momenten.

Wat klanten zeggen

“We vinden de foto's fantastisch!! Super mooi bewerkt, precies de stijl die we bedoelden. Enorm bedankt, hebben echt volop genoten van het terugkijken!”

“Jullie hebben onze bruiloft echt fantastisch vastgelegd. De video en foto's zijn prachtig en hiermee kunnen we af en toe weer even helemaal in deze mooie dag duiken. We zullen jullie bij iedereen aanbevelen, bedankt!”

“Wat een prachtige foto's, wat heb je de sfeer goed getroffen, dankjewel!”